cart
Concealer
  • Concealer 1
  • Concealer 2

Concealer

Maybelline

Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν
Γράψτε μια κριτική
18,00 € 12,00 € (-33%)

To Maybelline Dream Lumitouch Highlighting Concealer προσφέρει κάλυψη και φωτεινότητα στην περιοχή που το εφαρμόζετε. Με τζελ σύσταση, διαχέει το φυσικό φως, ώστε να σας δώσει άμεσα κάλυψη, με μία μόνο κίνηση! Σε μορφή στυλό, είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα προϊόντος, χάρη στο μηχανικό του σχεδιασμό. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Tip: Χρησιμοποιείστε το για να πετύχετε την τεχνική του strobing, φωτίζοντας στρατηγικά σημεία του προσώπου. Εφαρμόστε το σε κόκκαλο του φρυδιού, εσωτερική γωνία των ματιών, ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης και το κέντρο του πάνω χείλους. Κωδικός: FD027.
Αποστέλλουμε όλα τα προϊόντα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα παραλάβαμε από τον προμηθευτή. Τα έξοδα αποστολής είναι σταθερά 5€ για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους ή περιοχής.
Μπορείτε να επιστέψετε όλα τα προϊόντα εκτός από τα εσώρουχα εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να αλλάξετε τα προϊόντα, είτε να πάρετε μια δωροεπιταγή ίσης αξίας, είτε να σας επιστραφεί το πλήρες ποσό.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ